FULL RULLE

Idag har det minst sagt varit fullrulle och inte många sekunder stilla.
Imorse hjälpte jag Anna att göra iordning hästarna för ridning innan hon åkte iväg till Stockholm. 
Efter stallet trimmade jag världens bästa Acke i ridhuset och som varje ridpass så tycker jag att han är den bästa. Ibland är det kul att få känna känslan att "den här hästen passar faktiskt mig." Och så är verkligen känslan med Acke, finaste killen! Känner ungefär likadant med min ponny Blazan, tyvärr är ju dilemmat så att hon är ju ponny, och jag är inte i ponnyålder, eller ponnylängd heller för den delen. Så den högsta önskan är att man kunde trolla upp henne några centimeter till storhäst, det vore ett riktigt drömcenarium! 
 
Lilla Bubblan har också blivit longerad och hängd på och går från klarhet till klarhet. Blazan trimmades också i ridhuset, bara lätt arbete efter att hon hoppades lite igår. 

Full rulle vidare efter att stallet var avslutat till min nya bekantskap som heter Herkules som jag skrev om här om dagen. Idag stod de hoppning på schemat och Herkules har inte hoppat så väldigt mycket med ryttare i sitt 7åriga liv, så det var både spännande och jätteroligt tyckte han. Det tyckte jag också och han gjorde väldigt bra ifrån sig. Avslutningsvis så åkte jag vidare till Misty, en liten prinsessponny som jag hjälper till att utbilda. Jättesöt liten ponny som behöver träna lite på att livet inte bara handlar om fart, utan lite arbete också. 
 
Rolig dag i full fart, tyvärr med en hemsk förkylning som spränger i huvudet, men man får glädjas åt alla fina hästar jag får rida. Nu är det sängen som kallar! 
 
 
Prins Acke